Botox och fillers!

Hej hopp alla läsare i Helsingborg! Idag ska vi prata lite om skönhet, närmare bestämt fillers och botox. Som de flesta av er kanske redan märkt så är skönhetsbranschen någonting som jag finner väldigt intressant, därför blir det en hel del inlägg om det här på bloggen.

Jag har under mina år testat och läst på en hel del om de olika skönhetsbehandlingarna som finns. Av de behandlingarna som jag har gjort så måste jag säga att botox och fillers är de som ger tydligast och snabbast resultat, vilket kanske inte är så konstigt.

När jag pratar med folk i min närhet så ser de botox och fillers som samma sak, vilket så klart inte är fallet utan det är faktiskt två helt olika behandlingar som fokuserar på olika saker. Att göra läpparna är någonting som är väldigt populärt med att göra läpparna menar man oftast att genomgå en behandling av fillers. Fillers kan ge läpparna mer volym.

Botox å andra sidan är en behandling som minskar rynkor. Det muskelavslappnande medlet används vanligtvis vid pannan och runtomkring ögonen. Botox är alltså ingenting som används för att ge läpparna mer volym, som många faktiskt tror.

Fördelarna med de här behandlingarna är att man kan få ganska tydliga resultat, snabbt dessutom. Både botox och fillers är injektionsbehandlingar vilket innebär att nålar används, något som jag faktiskt är ganska rädd för. Så när jag har gjort dessa behandlingar har jag fått förbereda mig ett bra tag, men till slut så har det alltid gått bra. Vill man ha en effektiv behandling där resultat kan anpassas ganska mycket, så kan jag absolut rekommendera fillers eller botox.

Nu vill jag önska er alla en fin eftermiddag och en fortsatt härlig vecka. Fler inlägg kommer på bloggen framöver, så håll lite utsikt. Ta hand om er så hörs vi!