Lazokia Beauty Zone AB

God eftermiddag på er! Hoppas ni har haft en bra dag hittills och att den fortsätter i samma spår, jag hoppas även att ni alla mår bra en fin dag som denna. Min insats för att göra er dag lite bättre är att skriva det här inlägget om en frisör i Motala, närmare bestämt är det en skönhetssalong vid namn Lazokia Beauty Zone AB där de är extremt duktiga på det mesta inom hår och hårvård.

Själv vände jag mig till dem för ungefär ett år sedan för första gången, då gällde det bara en klippning av mitt hår. Då fick jag otroligt bra hjälp av dem och kände mig nöjd över resultatet, därför valde jag att gå till dem igen nästa gång jag var i behov av en frisör i Motala. Under mitt första besök hos dem fick jag en stor tillit för dem så jag har efter det låtit dem både färga mitt hår och ta hand om mina hårproblem. Jag har nämligen haft väldigt slitet hår, så pass slitet att det började gå av. De har då på den här salongen hjälpt mig att behandla detta, vilket har lett till att jag idag har mycket friskare och finare hår. Deras behandlingar har verkligen gjort underverk för mitt hår, vilket gör att jag idag verkligen litar på dem till 100 procent. Det känns skönt att ha en skönhetssalong som man vet att man kan vända sig till oavsett hur stora problem man än har med sitt hår, oavsett hur stort eller litet problem jag har lyckas de alltid lösa det. Med det sagt kan jag verkligen rekommendera denna frisör i Motala till er, vare sig ni bara vill klippa er eller om ni vill ha hjälp med övrig hårvård.