Sjukt snygg spraytan i Kalmar

God förmiddag på er allesammans. Dagens inlägg tänkte jag passade väldigt bra nu såhär i början på sommaren. Jag tänkte nämligen idag prata om ett företag som håller på med spraytan i Kalmar, företaget heter så mycket som Studio Kalmar.

Jag är nästan säker på att jag inte är ensam om att man vill ha shorts nu när det äntligen är varmt ute men känner sig kanske lite obekväm i att vara blek och så, jag känner så inför varje sommar och nu då när det snart är dags för midsommar ville jag känna mig lite fräsch och brun så jag kunde festa och ha kul utan att tänka på det, jag bestämde mig därför att göra spraytan. Jag har gjort spraytan flera gånger förut på flera olika ställen men denna gång testade jag en ny salong. Denna salong som håller på med spraytan i Kalmar är den bästa jag beskökt någonsin, de har extremt trevlig personal och kan verkligen vad de gjorde. De förklarade och gick igenom allting för mig så att det inte fanns några frågetecken på hur allting skulle gå till och på hur jag skulle ta hand om det sedan efteråt. Som om inte det var bra nog så blev jag även extremt nöjd över resultatet, det har aldrig tidigare blivit så jämnt och så fin färg som det blev efter att jag hade gått hit. Om du är sugen på att göra spraytan i Kalmar så tycker jag absolut att ni skall vända er hit då jag kan lova er att ni inte kommer bli besvikna.