Vill du vaxa dig inför sommaren?

Tjenare, hallå, hej! Roligt att du kommit hit, välkommen. En fin måndag som denna hade jag tänkt berätta för er om en skönhetssalong som jag verkligen tycker om. Den heter Harmoni och det är till dem jag brukar vända mig när det är dags för vaxning i Kumla. Om ni vill veta mer om dem kan ni läsa vidare här, efter att ni har läst färdigt mitt inlägg såklart.

Jag brukar gå till dem för en vaxning ett par gånger om året, framförallt under våren och sommaren när det är varmt ute. Anledningen till att jag väljer att vaxa bort håret istället för att raka bort det är för att det är skonsammare för huden, det gör även att jag inte behöver lägga ner massa tid på att raka mig. Under sommaren går jag gärna mer lättklätt för att det inte ska bli för varmt, då vill jag helst inte ha något hår i framförallt armhålorna. När jag då vaxar bort det behöver jag inte gå och oroa mig över att jag har kroppsbehåring som syns. Det hela är väldigt skönt och därför går jag till skönhetssalong Harmoni för vaxning i kumla. Jag trivs verkligen hos dem och känner mig alltid trygg i deras händer, redan första gången kände jag mig trygg. Det beror på att de är trevliga och tar bra hand om sina kunder, det medför en trygghet och tillit. Sedan dess har jag bara valt att gå tillbaka till dem för att få lika bra hjälp, deras service är verkligen värd att gå tillbaka för. Det var allt jag hade att säga om det här företaget och deras vaxning i Kumla, så jag kan avsluta med att tipsa er att också gå till dem om ni vill ha hjälp med vaxning eller något annat relaterat till skönhet.